My Blog

Susreti – putovanje prema Novoj ekologiji uma

Sinoć, 05.10.2023. godine s počekom u 18:00 sati imalo smo čast i zadovoljstvo nazočiti promociji knjige prof.dr.sc. Marijane Braš “Susreti – putovanje prema Novoj ekologiji uma”.

Knjiga “putovanja”, osjećaja, duše, mješavine osjećaja i grube stvarnosti, empatiji i dubokoj ljudskosti i humanosti što nikako nije slučajno. Biranim riječima, lepršavo i u svečanoj atmosferi vodio je moderator Filip Kuštro ovu promociju na svoj svojstven način gdje su se redali govornici sa svojim posebnim utiscima, osjećajima i zahvalnostima.

Pozdrave je uputio i zamjenik župana Osječko-baranjskog Ivana Anušića, gospodin Mato Lukić, prof. dr. sc. Veljko Đorđević, prof. dr. sc. Juan Mezzich, psihijatar New York , SAD, naša Marela Đurić umirovljena narednica kao i naša autorica, prijateljica i naš anđeo mira i spokoja uznemirenih i ranjenih duša – prof. dr. sc. Marijana Braš.

Ovaj visoko kulturni događaj u Osijeku popratili su i pored prethodno nabrojanih gostiju i predstavnici braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata , kao i drugi subjekti društveno – političkog života grada Osijeka. Nama je osobita čast i zadovoljstvo bilo podijeliti radost i ponos sa našom autoricom s kojom i dalje osvajamo zacrtane ciljeve i ostvarujemo projekte. Foto: Nenad Bunoza, Marian Petrak, Dubravko Pancić.

adminSusreti – putovanje prema Novoj ekologiji uma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *