My Blog

RAZNOLIKOST DJELOVANJA UDRUGE VETERANA 122. BR. HV ĐAKOVO KROZ DIO AKTIVNOSTI

Uspješan radni sastanak našeg tima na fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Suradnja i potpora radu naše Udruge prepoznaje i cijenjeni prof.dr.sc. Anđelko Opačak. Pripreme za novi projekt su u tijeku i planiranoj dinamici.

Cijelo vrijeme naši branitelji imaju potporu, prijevoz i pratnju za preglede, terapije, liječničke zahvate, preventivne preglede uz potporu našeg Ministarstva hrvatskih branitelja, kao dio Nacionalne strategije rada sa braniteljskom populacijom diljem Hrvatske (Vukovar, Našice, Slavonski Brod, Krapinske Toplice, Lipik, KBC Osijek, KBC Zagreb, …)

Često posjećujemo naše bolesne i nemoćne suborce. Lijep je to osjećaj, ispunjen obostranom srećom i zadovoljstvom. Tako smo i ovaj puta proveli vrijeme sa našim prijateljima u nezaboravnim trenucima u Domu za starije i nemoćne u Đakovu, 23.09.2022.Foto: Nenad Bunoza

Bila nam je osobita čast i zadovoljstvo danas u prostorijama naše Udruge ugostiti Dr. Antu Nazora sa suradnicima i uručiti mu zasluženo priznanje za potporu u radu naše Udruge i promicanje istine u Domovinskom ratu i zaštiti dostojanstva hrvatskih branitelja. Kao pripadnik 122. br. HV Đakovo izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo načinom na koji čuvamo uspomenu na 122. brigadu i njezine pripadnike u Domovinskom ratu, te se upisao u spomen knjigu naše Spomen sobe. Foto : Nenad Bunoza

Uska suradnja sa Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i zajedničke aktivnosti kao i obilježavanja obljetnica temelj su rada svake braniteljske Udruge, tako da smo samo u tri zadnja dana nazočili u Slavonskom Brodu, 108. br. ZNG , Veteranima Sajmišta u Vukovaru i obilježavanju obljetnice bitke za Vukovar, kao i u Bosni i Hercegovini u posjetu i obilježavanju obljetnice u Žepču UNRO HVO ZDŽ i 111 XP Brigadi kao i njihovoj braniteljskoj zadruzi.

Pored svih ostalih događanja uvijek smo u prigodi i sportski dati doprinos u malonogometnim i drugim turnirima kojima nazočimo.

Sve ostale aktivnosti su u postupku i provedbi.

adminRAZNOLIKOST DJELOVANJA UDRUGE VETERANA 122. BR. HV ĐAKOVO KROZ DIO AKTIVNOSTI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *